Opzegbaar / Opzegtermijn – Sim only abonnementen

Als je niet tevreden bent over je huidige mobiele telefoonprovider of je wilt eigenlijk gewoon nergens aan vast zitten is het handig om te weten voor welk termijn je een sim only abonnement afsluit. In Nederland zijn er drie veel gebruikte opzegtermijnen die de telecomproviders hanteren. Hieronder hier meer informatie over:

Sim only abonnement maandelijks opzegbaar

Een flexibel sim only abonnement is een abonnement waarbij je eigenlijk nergens aan vast zit. Deze abonnementen zijn per maand opzegbaar en hierdoor kun je dus vrijwel altijd overstappen als je een goede aanbieding ziet. Hiernaast kun je deze abonnementen gemakkelijk afstellen op je mobiele telefoongebruik. Mocht je denken dat je de komende maand niet veel gaat bellen dan kun je het abonnement gemakkelijk bijstellen, zodat je per maand minder betaalt. Dit geldt natuurlijk ook andersom, waardoor je niet over je bundel heen gaat en ook dit bespaart je weer geld. Een maandelijks opzegbaar sim only abonnement is hierdoor voor veel Nederlanders een ideale oplossing!

Een 1 jarig sim only abonnement

Naast sim only’s met maar een maand opzegtermijn zijn er ook abonnementen waar je het eerste jaar aan vast zit. Van de providers krijg je hier vaak een korting voor, zodat zij weten dat je voor minimaal een jaar klant bij ze blijft. Als jou dit weer een korting oplevert heb jij hier natuurlijk ook voordeel aan. Het grootste nadeel van deze sim only abonnementen is dat je een jaar aan het abonnement vast zit. Je kunt het abonnement niet naar beneden bijstellen als je een maand van plan bent minder te gaan bellen en je kunt niet overstappen wanneer je dat zou willen. Het ligt dan ook helemaal aan jou welke abonnementsvorm het best bij jou past.

Een 2 jarig sim only abonnement

Het principe van een 2 jarig sim only abonnement is hetzelfde als een 1 jarig abonnement. Deze abonnementsvorm is er dan ook voor mensen die het niet erg vinden om ergens aan vast te zitten en die ook niet van plan zijn om dit telkens van provider te wijzigen.

Meer lezen over de opzegtermijnen van sim only abonnementen kan hier:

Vergelijk hier voor de goedkoopste abonnementen! SimOnlyexpert.nl is dé onafhankelijke vergelijkingssite van Nederland. Objectief, eerlijk en altijd opzoek naar de goedkoopste sim only abonnementen voor jou!

Deze site is onderdeel van: Online Marketing - Voor al uw online marketing!