Simyo sim only abonnementen

Simyo is als onderdeel van KPN dé sim only provider in Nederland. KPN bestempelt Simyo, met zijn sim only abonnementen, als prijsvechter in de mobiele telecommunicatie branche.

Welk netwerk gebruiken de Simyo klanten van sim only abonnementen?

Zoals hierboven al is vermeld is Simyo onderdeel van KPN. Het is dan ook niet zo gek dat dit bedrijf het betrouwbare netwerk van de moederonderneming mag gebruiken voor zijn klanten. Het KPN netwerk staat in Nederland bekend als het meest betrouwbare netwerk. Zo is het, in de ogen van consumenten, betrouwbaarder dan de netwerken van bijvoorbeeld T-Mobile en Vodafone.

Is het ook mogelijk om sim only mobiel internet af te nemen bij Simyo?

Naast bellen en internet is het bij Simyo ook mogelijk om een sim only abonnement af te sluiten waarbij het mobiele internet kan worden gebruikt. Zelfs 4G kan door gebruik te maken van het KPN netwerk bijna overal worden ontvangen. Je vraagt je waarschijnlijk of dit dan wel prijzig is? Nee, in ieder geval dat is onze mening van SimOnlyExpert.nl. Voor 500MB betaalt u namelijk maar €7,-! Is dit voor jouw mobiele internetgebruik wat te weinig dan kan je voor een tientje per maand (€10,-) 1000MB afnemen, voor €12,50 1500MB of voor de echte internetter is er een bundel van 2500MB voor maar €17,50 per maand. Niet duur als je dit vergelijkt met andere (sim only) telefoonproviders.

De flexibiliteit van een abonnement bij Simyo

Als je een abonnement afsluit bij deze provider heb je de keuze om te kiezen voor een flexibel abonnement. Dit wil zeggen een abonnement met een maandcontract. Zo kan je iedere maand bepalen hoe hoog je de komende maand je bundel wilt en zo betaal je dus, als je het in de gaten houdt nooit te veel. Ook geeft een maandcontract als voordeel dat je indien je niet tevreden bent snel de mogelijkheid hebt om over te stappen naar een andere provider. Iets waar we natuurlijk niet vanuit gaan, maar het is altijd mogelijk.

Waarom zou ik kiezen voor sim only van Simyo?

Ik zal het even samenvatten voor je. Simyo is ten eerste goedkoop als je de abonnementen vergelijkt met andere sim only providers. Hiernaast biedt deze provider het beste mobiele netwerk van Nederland, een goede prijs/kwaliteit verhouding dus. Naast de prijs en kwaliteit biedt Simyo veel flexibiliteit als het gaat om abonnementen, mobiele internet bundels en contractsduur.

Vergelijk hier voor de goedkoopste abonnementen! SimOnlyexpert.nl is dé onafhankelijke vergelijkingssite van Nederland. Objectief, eerlijk en altijd opzoek naar de goedkoopste sim only abonnementen voor jou!

Deze site is onderdeel van: Online Marketing - Voor al uw online marketing!