Ben sim only abonnementen

Ben is zoals het zelf zegt een zelfstandig onderdeel van T-Mobile na zijn overname in 2002. De provider zelf biedt zowel sim only abonnementen aan als abonnementen in combinatie met een mobiele telefoon. In dit artikel zal verder worden ingegaan op de sim only abonnementen van Ben.

Welk netwerk gebruikt Ben?

Als je een sim only abonnement afsluit bij het bedrijf Ben dan maak je automatisch gebruik van het T-Mobile netwerk. Dit komt doordat Ben momenteel zelfstandig onderdeel is van T-Mobile. Wel zo prettig als klant van Ben, want T-Mobile heeft een landelijke dekking en staat best goed bekend als het gaat om het netwerk.

Flexibiliteit staat bij Ben sim only voorop!

Ben is altijd een vooruitstrevend bedrijf geweest en ook dit is niet veranderd na de overname van T-Mobile. Het bedrijf staat dan ook bekend om zijn transparantie en flexibiliteit. Zo is het mogelijk om te kiezen voor abonnementen met een maandcontract en kan je je mobiele bundel iedere maand veranderen. Wel zo prettig als je niet elke maand evenveel belt, sms’t en internet. Ook het inzien van facturen is bij Ben uitermate gemakkelijk, je kan via internet inloggen en alle gegevens over de afgelopen maand inzien. Zo kan je zien als je buiten je bundel bent getreden en kan je voor een komende maand hier eventueel al gelijk maatregelen nemen door je bundel aan te passen.

Een sim only met internet bij Ben, is dit mogelijk?

Een kort antwoord op deze vraag is: ‘Ja’. Mobiel internet bij Ben is zelfs best goedkoop, zo betaal je voor een bundel van 500MB maar €6,-. Toch is het meest gekozen mobiele bundel bij Ben de bundel van 1000MB. Deze kost je per maand maar €9,-. Voor de fanatieke mobiele internetter kan je ook nog kiezen voor 1500MB, dit zou je per maand €12,50 kosten.

Waarom zou een sim only abonnement Ben gunstig voor je zijn?

Ik zal je hier een korte samenvatting van de voordelen van een sim only bij Ben geven. Ben abonnees maken gebruik van het landelijke T-Mobile netwerk, hebben de mogelijkheid om erg transparant en flexibel hun abonnement in te richten door goedkope maandcontracten. Met de flexibiliteit van het abonnement bedoel ik daarbij ook de variatie van abonnementen waardoor je precies jouw mobiele telefoongebruik kan bestellen. Zo betaal je nooit teveel!

3 thoughts on “Ben sim only abonnementen”

  1. Pingback: cialis coupon

Comments are closed.

Vergelijk hier voor de goedkoopste abonnementen! SimOnlyexpert.nl is dé onafhankelijke vergelijkingssite van Nederland. Objectief, eerlijk en altijd opzoek naar de goedkoopste sim only abonnementen voor jou!

Deze site is onderdeel van: Online Marketing - Voor al uw online marketing!