Sim only abonnementen, informatie en meer!

Sim only abonnementen, ze worden in Nederland steeds populairder! Want, hoe kan het ook anders, deze goedkope variant om mobiel te bellen, sms’en en te internetten wordt door veel Nederlanders goed ontvangen.

Hoe komt het dat sim only abonnementen in Nederland aan zijn populariteit?

Lage prijs van een sim only!

Hoe kan het ook anders? Één van de eerste dingen waar Nederlanders naar kijken is prijs. Toch is dit in het verleden niet altijd zo geweest. Niet als het gaat om telefoonabonnementen in ieder geval. Uit verschillende onderzoeken in de telecombranche blijkt dat men nog steeds veel te veel betalen voor het gebruik van hun mobieltje. Deels komt dit doordat veel mensen telkens de nieuwste telefoons willen hebben waardoor zij bereid zijn om meerjarige contracten af te sluiten tegen een hogere vergoeding per maand. Precies voor de mensen die al tevreden zijn over hun mobiele telefoon of smartphone zijn er sim only abonnementen. Deze abonnementen zijn goedkoper en in de meeste gevallen een stuk flexibeler. Hierdoor zijn ze in Nederland erg veel terrein aan het winnen. Tevens zijn er abonnementen met een kort opzegtermijn te verkrijgen. Flexibeler kan natuurlijk niet. Lees hier meer over het opzegtermijn van sim only abonnementen.

Welke providers zijn nu echte sim only providers?

Bijna iedere provider biedt tegenwoordig sim only abonnementen aan aan zijn of haar klanten. Hierdoor is de concurrentie momenteel wel ‘moordend’ te noemen. Toch wordt de ‘Sim only branche’ niet beheerst door de grote namen. Een KPN, T-Mobile en Vodafone zijn vooral in trek bij consumenten die telefoons in combinatie met hun abonnementen verkopen. Hierdoor is er voor prijsvechters zoals Simyo, HollandsNieuwe en Simpel ruimte om de sim only branche over te nemen. Deze echte ‘sim only providers’ bieden goede diensten tegen een veel lager tarief. Zo mogen ze wel gebruik maken van het netwerk van de grote jongens, maar tegen andere tarieven. Dit zorgt voor een erg goede prijs / kwaliteit verhouding.

Een sim only abonnement in combinatie met een telefoon kopen, het kan!

Een sim only abonnement staat bekend als een manier waarop je een goedkoop abonnement kan afsluiten zonder dat je hier een mobiele telefoon bij krijgt. ‘Sim only’ verklapt dit natuurlijk al. Toch komt het weleens voor dat de telecomproviders een partij met smartphones niet verkocht krijgen. Deze willen ze dan toch graag kwijt en bieden ze dan in combinatie met een sim only abonnement aan, een sim only abonnement met toestel dus. Een win-win situatie natuurlijk!

Een sim only voor je tablet, overal kunnen internetten!

Tegenwoordig heeft vrijwel ieder huishouden wel een tablet. Denk aan de iPad of een tablet van Samsung. Veel Nederlanders vinden deze tablets erg handig om te gebruiken, maar het nadeel is dat je ze niet kunt gebruiken als je onderweg bent. Hier zijn tegenwoordig ook sim only abonnementen voor. Een sim only abonnement tablet zorgt ervoor dat je overal toegang hebt tot het internet. Erg handig als je op plaatsen bent waar je even geen toegang hebt tot een WiFi netwerk.

Meer lezen over sim only abonnementen. Klik door op de links in dit artikel, vrijwel alles wat je kan weten over mobiele telefoonabonnementen ga je hier vinden.

Vergelijk hier voor de goedkoopste abonnementen! SimOnlyexpert.nl is dé onafhankelijke vergelijkingssite van Nederland. Objectief, eerlijk en altijd opzoek naar de goedkoopste sim only abonnementen voor jou!

Deze site is onderdeel van: Online Marketing - Voor al uw online marketing!