Sim only met toestel

Wat zijn nu echt sim only telefoons? Zijn er acties waarbij je een telefoon krijgt bij een sim only abonnement? Wat is de beste sim only voor mijn iPhone of voor mijn Samsung? Op al deze vragen ga ik in op dit artikel en in de artikelen waarin ik in deze pagina naar toe link.

Sim only kopen met toestel? Een sim only met toestel kopen kan ook!

Het klinkt misschien een beetje raar, maar een ‘sim only’ met een telefoon kopen kan wel degelijk. Telecomproviders hebben weleens een partij ‘oudere’ modellen liggen die ze lastiger verkopen dan de allernieuwste iPhone of Samsung uitvindingen. Hierdoor zijn er soms leuke acties waarbij ze de telefoons weggeven bij een goedkoop sim only abonnement. In veel gevallen moet je er dan wel snel bij zijn, want vaak zijn deze acties vanwege de populariteit maar van korte duur. Een sim only met toestel is wellicht voor jou ook wel een erg goede optie. Als er zo’n actie is, zal ik deze hier plaatsen. Voor het goedkoopste sim only abonnement kun je hier sim only vergelijken!

Wil je je losse toestel beschermen? Dan kun je hier je telefoonhoesjes bestellen. 

Sim only telefoons – Huidige telefoon gebruiken met een nieuw abonnement

Is jouw huidige mobiele telefoon nog goed en vind je nog steeds dat deze goed werkt dan is een nieuw sim only abonnement voor jou een goede optie. Vergelijk sim only abonnementen op de homepagina van deze website.

Voor sommige telefoons zijn tegenwoordig zelfs aparte abonnementen gemaakt. Bekijk hiervoor de volgende pagina’s:
iPhone sim only abonnement
Samsung sim only abonnement
Sim only abonnement Galaxy S3
Sim only abonnement Galaxy S4
Sim only abonnement Blackberry

Wel zo handig om natuurlijk direct te vergelijken!

Vergelijk hier voor de goedkoopste abonnementen! SimOnlyexpert.nl is dé onafhankelijke vergelijkingssite van Nederland. Objectief, eerlijk en altijd opzoek naar de goedkoopste sim only abonnementen voor jou!

Deze site is onderdeel van: Online Marketing - Voor al uw online marketing!