Goedkoop telefoonabonnement

Een goedkoop telefoonabonnement vinden is tegenwoordig zo moeilijk niet. Bij iedere mobiele telefonie aanbieder worden goedkope mobiele telefoonabonnementen aangeboden. Ze zijn er tegenwoordig zelfs al vanaf €3,- per maand. Toch denk ik niet dat het je doel moet zijn om een goedkoop telefoonabonnement te vinden. In mijn ogen is het veel beter om het voor jou goedkoopste telefoonabonnement te vinden.  Met dit goedkoopste abonnement weet je zeker dat je niet goedkoper kan en dus weet je dat je niet teveel betaalt. Wel zo prettig! De goedkoopste oplossing vinden voor jouw telefoongebruik is echter wel iets minder gemakkelijk. Dit komt doordat jouw mobiel telefoongebruik anders is dan anderen en er waarschijnlijk geen standaard abonnement is die precies past bij jouw belgedrag. Daarom is het belangrijk om voordat je de zoektocht begint naar ‘het goedkoopste telefoonabonnement’ je je mobiele telefoongedrag goed in kaart brengt. Noteer voor jezelf hoeveel belminuten je per maand nodig hebt, hoeveel sms’jes je verstuurt en hoeveel MB’s je maandelijks gebruikt. Als je dit op een rijtje hebt wordt het al een stuk makkelijker om het juiste abonnement te vinden.
TIP: Weet je niet hoeveel je nu verbruikt? Bekijk de factuur van je huidige provider! Hier staat je verbruik van de afgelopen maand.

Hoe vind ik het goedkoopste telefoonabonnement?

Het vinden van het goedkoopste telefoonabonnement kan op meerdere manieren. Zo kan je natuurlijk de websites van alle mobiele telecomproviders af gaan struinen en hier erg veel tijd in gaan steken. Kostbare tijd die je gemakkelijk kunt besparen doordat er websites zijn die je helpen om het goedkoopste abonnement te vinden! Denk bijvoorbeeld eens aan de website waar je je nu op bevindt: SimOnlyExpert.nl. Met deze website vergelijken we geheel onafhankelijk sim only abonnementen met elkaar en zoeken we naar de goedkoopste oplossing voor jouw mobiele telefoongebruik.

Prijs is voor mij het belangrijkst, welk mobiel telefoonabonnement moet ik dan kopen?

“De prijs van het abonnement voor m’n telefoon is het belangrijkste. Het maakt me verder niet echt uit bij welke provider ik zit en over welk netwerk ik bel en internet. Ik vind het gewoon belangrijk dat mijn telefoon altijd werkt en ik weinig geld hiervoor kwijt ben”. Klinkt dit als een omschrijving van hoe jij erover denkt? Bekijk dan snel onze pagina over ‘het beste sim only abonnement’. Hier vind je zeker het goedkoopste telefoonabonnement zonder dat je bang hoeft te zijn dat je soms niet bereikbaar bent. De providers die wij meenemen in onze vergelijkingstool zijn namelijk stuk voor stuk erkende providers met een goede landelijke dekking.