iPhone 6

De naam van de verwachte iPhone blijft onduidelijk maar dat weerhoudt iPhone fans er niet van om er naar uit te kijken. De meeste mensen gaan er echter vanuit dat Apple niets verandert aan de telling en gewoon doorgaat met een 6e model. Het nieuwe model gaat volgens velen gewoon iPhone 6 heten. Speculaties over de nieuwe iPhone 6 zijn dagelijks het onderwerp van veel nieuwsberichten. Geruchten gaan het hele jaar al rond. Een website die alle ontwikkelingen omtrent de iPhone 6 van Apple bijhoudt, is Goedkoopste-iPhone.nl

Wat valt te verwachten van de iPhone 6?

Wat zal de iPhone 6 voor nieuws brengen? Een vraag die veel iPhone gebruikers bezig houdt. Er doen veel geruchten de ronde maar zijn ze ook waar? Er is immers niemand die het kan bevestigen. De foto’s die gelekt zijn kunnen ook van kopiëren, mockups en imitaties zijn. Wat iedereen wel weet is dat de iPhone 6 iets nieuws heeft. Dat is met alle iPhone modellen het geval. De afgelopen presentatie van vorig jaar was het de plastic behuizing van de 5C iPhone. Zal de nieuwe iPhone  weer grensverleggend zijn? Niemand weet het antwoord.

Groter beeldscherm en twee modellen?

De Chinese analist Sun Chang Xu dacht maanden geleden al dat de nieuwe iPhone een groter beeldscherm zou gaan krijgen. Het lijkt erop dat dit ook het geval is. Verschillende media en bronnen hebben gemeld dat er een groter beeldscherm komt voor de iPhone 6. Terwijl de iPhone 5S het nog moet doen met een 4 inch beeldscherm zal de iPhone 6 een beeldscherm krijgen van 4,7. Het gerucht gaat dat er ook een iPhone 6 komt met een nog groter beeldscherm van 5,5 inch. Dit zou betekenen dat de iPhone 6 uitgebracht gaat worden in twee modellen met verschillende beeldschermformaten. Het is nog maar even wachten voordat duidelijk wordt of deze specificaties  ook echt het geval zijn. In minder dan een maand staat immers de Apple presentatie gepland waarin de iPhone 6 gepresenteerd wordt en de releasedatum bekend wordt gemaakt . Tot dan moeten we het nog maar doen met de geruchten.